tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From batrist...@mediageneral.com
Subject RE: AdWebster not coming up on Tomcat
Date Thu, 31 Jul 2003 15:01:09 GMT
The only thing I did was uncomment the connector lines for 8080.  Everything
else was left the same.  In the web.xml I also uncommented the line about the
invoker servlet.  That's it

-----Original Message-----
From: John Turner [mailto:tomcat-user@johnturner.com] 
Sent: Thursday, July 31, 2003 10:59 AM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: AdWebster not coming up on Tomcat



Hi -

Post your server.xml, or explain exactly what you changed from a default 
Tomcat installation.

John

batristain@mediageneral.com wrote:

> Hi,
> I can't figure out why my AdWebster isn't working. 
> http://placeanad.classifiedmarketplace.net:8080/AdWebster/index.jsp 
> that is what happens although the default tomcat page still works for 
> http://placeanad.classifiedmarketplace.net:8080
> 
> Any ideas?
> 
> Thanks,
> Bobbie
> 
> Bobbie Atristain
> Internet Systems Administrator
> Media General, INC.
> 804.649.6156
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message