tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simon Pabst <simon.pa...@web.de>
Subject Re: SSL and mod_jk not working
Date Tue, 15 Jul 2003 16:45:08 GMT
Where do you have JkMount for examples Context?
In global httpd.conf or in a VirtualHost for Port 80?

Try putting the JkMount into the SSL VirtualHost too (which is configured 
in apache2/conf/ssl.conf)


At 16:09 15.07.2003 +0200, you wrote:
>Hi!
>
>I installed mod_jk and it is working for http, but not for https.
>In catalina.out I have:
>...
>Starting service Tomcat-Standalone
>Apache Tomcat/4.1.24
>15.07.2003 15:52:51 org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
>INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on port 8080
>15.07.2003 15:52:52 org.apache.jk.common.ChannelSocket init
>INFO: JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
>15.07.2003 15:52:52 org.apache.jk.server.JkMain start
>INFO: Jk running ID=0 time=1/171  config=/usr/local/tomcat/conf/jk2.properties
>
>in /usr/local/tomcat/conf/auto/mod_jk.conf
>I changed JkLogLevel to info
>and restarted apache and fetched http://localhost/examples/
>but there is nothing in /usr/local/tomcat/logs/mod_jk.log
>Why is that?
>What am I missing?
>
>Thanks in advance
>Leander
>--
>Leander Jedamus
>Presse- und Öffentlichkeitsarbeit
>FH Worms
>Erenburger Str. 19
>67549 Worms
>+49 6241 509-172
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message