tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Swensson <matman...@yahoo.com>
Subject Re: Need help with performance issue - Tomcat 4.1.X
Date Fri, 11 Jul 2003 19:11:38 GMT
Are these results occurring when tested on a local
area network as well?

I have had an issue like that, but it turned out to be
a networking issue..not tomcat.


--- tomcat-question@comcast.net wrote:
> With Tomcat 4.1.x
> 
> We've recently run into an issue where some of our
> pages either
> a) take a really long time to come up (20+ seconds) 
>  or
> b) come up, but never really finish loading (the
> status bar in IE shows the the 
> response hasn't finished).
> 
> These are very simple pages (for example, a login
> page) and our server load is 
> minimal (maybe 10 concurrent users).  Then,
> mysteriously, the problem will go 
> away by itself.  It will also return.
> 
> Given the information above, I'm not expecting any
> solutions, but I could use 
> some help steering me in the right direction with
> things to check.  We're 
> hooking up monitoring on the systems (Linux) to
> examine memory and CPU 
> utilization during the slowdowns.
> 
> Any things in particular we should be examining to
> try to find the problem?  
> Any idea why the pages would never fully return from
> the server?
> 
> TIA
> 
> -- Dave
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 


__________________________________
Do you Yahoo!?
SBC Yahoo! DSL - Now only $29.95 per month!
http://sbc.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message