tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Legg <David.L...@3Dlabs.com>
Subject RE: IIS 5 + Tomcat 4.1.24 + JK2 Connector problem
Date Wed, 25 Jun 2003 14:23:04 GMT
Do you have an entry for [shm] in your workers2.properties file?  It is
essential that it is present for the JK2 connector to work correctly.  This
didn't appear in any documentation I found.

Most of the error messages you mention are there even in working
configurations so don't worry about them.

Regards,

David Legg
Webmaster - 3Dlabs
Phone: +44 (0)118 982 8254
http://www.3dlabs.com
mailto:david.legg@3dlabs.com



-----Original Message-----
From: Hertenstein Alain [mailto:alhertenstein@gva.eri.ch]
Sent: 25 June 2003 14:45
To: 'Tomcat Users List'
Subject: IIS 5 + Tomcat 4.1.24 + JK2 Connector problem


Hi everybody,

Seems like this problem is quite known, so I hope you can help me (after
searching the web and reading Apache docs, I can't figure it out) :

I've installed IIS, JDK 1.4.1_01 and Tomcat 4.1.24 on a Win2k Server
computer : everything works fine, all pages work (http://localhost for IIS
and http://localhost:8080 for Tomcat, as well as the JSP and Servlets
examples).
After that I followed the instructions on the jakarta web site to install
the JK2 connector : after some trials (and some typo errors from my side in
the Registry...), I finally got that green arrow in the IIS Console
regarding the isapi_redirector2.dll ! Seems everything was working fine,
but...

1) the http://localhost/examples/ page doesn't show up (web error page
instead)
2) in the Event Log, the following error entries appear each time I try to
access the upper URL :

<--------------
Error: [jk_worker_lb.c (192)]: lb.getWorker() reenable ajp13:localhost:8009 

Error: [jk_endpoint.c (90)]: workerEnv.init() create slot epStat.0 failed

Error: [jk_worker_lb.c (402)]: lb.service() worker failed 120000 for
ajp13:localhost:8009

Error: [jk_worker_lb.c (415)]: lb.service() unrecoverable error...
--------------->

I don't know what to do, I think all configuration is correct but still it
doesn't work.

Can anyone help me please ? Thanks a lot
Alain

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message