tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Januski, Ken" <kjanu...@phillynews.com>
Subject RE: Connectors for IIS/Tomcat SHOULD make sense
Date Wed, 25 Jun 2003 20:30:12 GMT
well yes. but you know since i first had a similar problem about 3-4 months
ago i've followed most threads where other people had similar problems. and
in most cases i never saw a clear cut solution. i'm beginning to think it's
the connectors that need to be put out of their misery.

-----Original Message-----
From: John Turner [mailto:tomcat-user@johnturner.com]
Sent: Wednesday, June 25, 2003 4:17 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Connectors for IIS/Tomcat SHOULD make sense



I think you should take a 12 ga. shotgun and put that server out of its 
misery.

John

On Thu, 26 Jun 2003 04:13:24 +0800, Jason Bainbridge <jason@jblinux.org> 
wrote:

> The saga continues...
>
> Can you add the below to your workers.properties?
>
> worker.ajp13.lbfactor=50 worker.ajp13.cachesize=10 
> worker.ajp13.cache_timeout=600 worker.ajp13.socket_keepalive=1 
> worker.ajp13.socket_timeout=300
>
> Also try renaming your worker to something other than ajp13 it could be 
> confusing the server.
>
> I'm starting to run out of ideas, like I so often do with anything IIS 
> related....
>



-- 
Using M2, Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/m2/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message