tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Reynir Hübner <rey...@hugsmidjan.is>
Subject RE: request.getParameter( "x" ) returns null
Date Wed, 11 Jun 2003 16:34:47 GMT
Hi, 

I don't think I've ever seen this problem with IE5.5 (but I use it a lot), so my guess is
that the problem has something to do with a broken javascript or the actual form submition.
Do you use Get or Post ? Try cleaning out all the cache of the browser (etc.)..

-reynir

> -----Original Message-----
> From: julius_p_cramp@yahoo.com [mailto:julius_p_cramp@yahoo.com] 
> Sent: 11. júní 2003 14:57
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: request.getParameter( "x" ) returns null
> 
> 
> Dear,
> 
> I have a webpage that posts to a Servlet.  
> 
> But for one browser; "Internet Explorer 5.5 on Windows NT 4 
> (ancient stuff, but it should work)" I just get null values 
> in the servlet.
> 
> What could be the cause for this ?  I 'm thinking in the 
> direction of encodings.
> 
> Thank you,
> Frankie
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Calendar - Free online calendar with sync to 
> Outlook(TM). http://calendar.yahoo.com
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message