tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aggarwal, Gautam (IE03)" <Gaut...@tatahoneywell.co.in>
Subject RE: easy question
Date Tue, 24 Jun 2003 09:58:53 GMT
This happens when Tomcat cannot find the classpath to a class being used in
a JSP page, in your case - Test. Go to the environment settings of your
computer and specify the classpath upto the folder ~/WEB-INF/classes.

Bye,
Gautam

-----Original Message-----
From: David Zellhoefer [mailto:david@8bit-inferno.de]
Sent: Tuesday, June 24, 2003 2:59 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: easy question


Hello!

I have a easy question for you:

1)I have written a class called Test, compiled it and placed it in
~/WEB-INF/classes/
2) Now I want to use objects from Test in a JSP, but if I try to use
Test Tomcat always tells me that it is not able to resolve the symbol.

What shall I do? Do I need to change the web.xml?

Thanks,

David

PS: I've restarted Tomcat 4.1.12 everytime I changed something in the
WEB-INF directory.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message