tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nick Stuart <nstu...@cs.usm.maine.edu>
Subject Re: Admin app not working..
Date Mon, 23 Jun 2003 15:26:05 GMT
*sorry if this goes through twice. sent through wrong account the first
time.*

Looking through the log file the only relevant thing I see in there is
the following section:
....
2003-06-20 16:55:51 StandardWrapper[/examples:default]: Loading
container servlet default
2003-06-20 16:55:51 StandardWrapper[/examples:invoker]: Loading
container servlet invoker
2003-06-20 16:58:26 HostConfig[localhost]: Deploying configuration
descriptor manager.xml
2003-06-20 16:58:26 WebappLoader[/manager]: Deploying class repositories
to work directory
/home/nstuart/java/tomcat/work/Standalone/localhost/manager
2003-06-20 16:58:26 StandardHost[localhost]: Removing web application at
context path /admin
2003-06-20 16:58:26 StandardHost[localhost]: Removing web application at
context path /webdav
2003-06-20 16:58:26 StandardHost[localhost]: Removing web application at
context path /examples
2003-06-20 16:58:26 ContextListener:
attributeReplaced('org.apache.catalina.WELCOME_FILES',
'[Ljava.lang.String;@1fc1a6')
2003-06-20 16:58:26 ContextListener:
attributeReplaced('org.apache.catalina.WELCOME_FILES',
'[Ljava.lang.String;@e29820')
2003-06-20 16:58:26 ContextListener:
attributeReplaced('org.apache.catalina.WELCOME_FILES',
'[Ljava.lang.String;@718242')
2003-06-20 16:58:26 SessionListener: contextDestroyed()
2003-06-20 16:58:26 ContextListener: contextDestroyed()
....

But that I dont understand. If the admin webapp was removed completely
why would I :
a) be able to log in still
b) be able to even get into the /admin directory

I am using jdk 1.4.2 but had the same issue on 1.4.1. I am also using
the LE version. I will try the full version out and see what happens
with that.

-Nick

On Mon, 2003-06-23 at 11:12, Jason Bainbridge wrote:

> On Mon, 23 Jun 2003 22:36, Nick Stuart wrote:
> > Good morning all! I'm having issues with getting the admin app to work
> > correctly on 4.1.24. I can log into it fine and everything appears to be
> > normal, but when I go to try and do anything I get the following
> 
> What JDK are you using? Did you download the LE or full version of Tomcat? Try 
> the full version if you have the LE...
> 
> Are there any errors in your CATALINA_HOME/logs/localhost_DDMMYYY.log file 
> related to the startup of the admin app?
> 
> Regards,

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message