tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rick Roberts <techi...@ait-web.com>
Subject Re: cant build jkjni.so
Date Sun, 25 May 2003 13:32:39 GMT

Still can't get it to build.
Is there someplace I can get the binary?

Thanks


Rick Roberts wrote:
> I'm getting an error when I try to build the connectors.
> mod_jk2.so build ok... i think, but not jkjni.so
> 
> I'm using jakarta-tomcat-connectors-jk2-2.0.2-src
> I'm on Redhat 9 and using Apache2 (httpd-2.0.45) and Tomcat4 
> (tomcat4-4.1.24-full.2jpp)
> 
> Apache is build from source, Tomcat4 is the RPM package.
> 
> 
> This is the ./configure command I use:
> 
> ./configure --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs \
>       --with-tomcat41=/var/tomcat4 \
>       --with-java-home=/usr/java/jdk1.4 \
>       --with-jni \
>       --with-pcre
> 
> 
> This is the error that I get:
> 
> building connector for "apache-2.0"
> checking for tomcat33 location... not provided
> checking for tomcat40 location... not provided
> checking for tomcat41 location... /var/tomcat4
> checking for JDK location (please wait)... /usr/java/jdk1.4
> checking Java platform... checking Java platform...
> checking os_type directory...  linux
> configure: error: Apache 1.3 need apr to use jni
> 
> 
> What do I need to do to get apr?
> Why does error reference Apache 1.3 when it knows that I am building 
> connector for "apache-2.0" ??
> 
> Thanks,
> 


-- 
*******************************************
* Rick Roberts                            *
* Advanced Information Technologies, Inc. *
*******************************************


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message