tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rick Roberts <techi...@ait-web.com>
Subject cant build jkjni.so
Date Sat, 24 May 2003 15:38:44 GMT
I'm getting an error when I try to build the connectors.
mod_jk2.so build ok... i think, but not jkjni.so

I'm using jakarta-tomcat-connectors-jk2-2.0.2-src
I'm on Redhat 9 and using Apache2 (httpd-2.0.45) and Tomcat4 
(tomcat4-4.1.24-full.2jpp)

Apache is build from source, Tomcat4 is the RPM package.


This is the ./configure command I use:

./configure --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs \
       --with-tomcat41=/var/tomcat4 \
       --with-java-home=/usr/java/jdk1.4 \
       --with-jni \
       --with-pcre


This is the error that I get:

building connector for "apache-2.0"
checking for tomcat33 location... not provided
checking for tomcat40 location... not provided
checking for tomcat41 location... /var/tomcat4
checking for JDK location (please wait)... /usr/java/jdk1.4
checking Java platform... checking Java platform...
checking os_type directory...  linux
configure: error: Apache 1.3 need apr to use jni


What do I need to do to get apr?
Why does error reference Apache 1.3 when it knows that I am building 
connector for "apache-2.0" ??

Thanks,

-- 
*******************************************
* Rick Roberts                            *
* Advanced Information Technologies, Inc. *
*******************************************


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message