tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ed Smith <edsmit...@yahoo.com>
Subject Tomcat 5.0.2 Bug
Date Fri, 30 May 2003 13:36:04 GMT
I think there is a bug in Tomcat 5.0.2 (at least under
Windows XP) dealing with placing a $ before (at least
some) tags.

Consider the following JSP:

<jsp:useBean id="login" class="LoginBean"
scope="session"/>
<jsp:setProperty name="login" property="username"
value="foo"/>

<html>
  <body>
    $<jsp:getProperty name="login"
property="username"/>
  </body>
</html>

In Tomcat 4.1.24, this generates the following HTML
(as expected)

<html>
  <body>
    $foo
  </body>
</html>

In Tomcat 5.0.2, it generates

<html>
  <body>
    $<jsp:getProperty name="login"
property="username"/>
  </body>
</html>

****The jsp taglib does not get processed in
5.0.2.****  Note that if I add a space after the $, it
works in 5.0.2

Changing to

$ <jsp:getProperty name="login" property="username"/>

gets the following HTML

<html>
  <body>
    $ foo
  </body>
</html>

Am I missing something?  I didnít find the problem in
either the bugs database or the mailing list archives.

__________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Calendar - Free online calendar with sync to Outlook(TM).
http://calendar.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message