tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Barker" <wbar...@wilshire.com>
Subject Re: HTTP 304 status code
Date Wed, 09 Apr 2003 03:44:37 GMT
This is a known bug in TC3.3.  It is fixed in TC3.3.1.  The RFC referenced
by other people forbids sending a body with a 304 response, but TC3.3 wasn't
respecting that.  This is probably confusing MSIE, who thinks that the body
is part of the next request.

"Tim O'Dowd" <todowd@hotmail.com> wrote in message
news:BAY2-F690F5qKI2sufO00054649@hotmail.com...
> I am investigating a problem a small subset of our users are experiencing
on
> our site.  Occassionally, when a user accesses a page, the browser
displays:
>
> Error: 304
> Location: /applicants/static/shared/styles.css
>
> HTTP/1.1 200 OK Date:...Connection:... and the rest of the HTTP headers
>
> ...then the content of the page.
>
> We are using IIS and Tomcat 3.3.
>
> The users that have experienced this were using IE 6.
>
> If anyone has experienced anything similar, I would appreciate you help.
>
> Thanks in advance,
> Tim O'Dowd
>
>
> _________________________________________________________________
> Tired of spam? Get advanced junk mail protection with MSN 8.
> http://join.msn.com/?page=features/junkmail




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message