tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aguirre, Carlos (C.)" <cagui...@visteon.com>
Subject RE: Special characters problem under Tomcat 4.1.24
Date Thu, 24 Apr 2003 18:00:02 GMT
try charSet: ISO-8859-1...
but i'm not sure.

> -----Original Message-----
> From: khachchou simo [mailto:m_khachchou@yahoo.fr]
> Sent: Thursday, April 24, 2003 11:52 AM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Special characters problem under Tomcat 4.1.24
> 
> 
> 
> Hi Everybody, 
> It will be great if someone can answer my question please as 
> soon as possible.
> 
> While trying to port a (JSP/Servlet HTML) application which 
> works well under Tomcat 3.3 to Tomcat 4.1.24, I found that 
> special characters( like "&eacute;" : accents, tilde...) were 
> replaced with "?". And this problem is not existing under 
> Tomcat 3.3.  
> 
> Now to fix the problem, I've tried the following steps, in sequence:
> 
> 1) I cut apache out of the loop and accessed tomcat directly to see
> if it
> interfered at all- no change
> 2) I added <META HTTP-EQUIV="Content-Type"
> CONTENT="text/html;charset=UTF-8"> to inside my html-head tags
> 3) I added <%@ page contentType="text/html; charset=UTF-8"> to
> my JSP pages
> 4) Finally, I tried doing request.setCharacterEncoding("UTF-8") at
> the top
> of my doGet and doPut methods
> 
> None of the first 3 steps helped- still that '?'
> 
> I also tried multiple other encodings.
> Can anyone help?!?!
> 
> Thanks!
> 
> Best regards,
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------
> Do You Yahoo!? -- Une adresse @yahoo.fr gratuite et en fran├žais !
> Testez le nouveau Yahoo! Mail
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message