tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Funk <funk...@joedog.org>
Subject Re: Mod_jk blues
Date Tue, 29 Apr 2003 17:42:32 GMT
This has more how-to links of various flavors ...

http://tomcatfaq.sourceforge.net/apache.html

-Tim

Dan Carl wrote:
> I am currently running RH.2, Apache 1.3/Tomcat 4.0.4 w/Mod_webapp.
> I followed John Turner's HOWTO Apache 2.0.44 / Tomcat 4.1.18 / mod_jk for RH Linux 7.2

> (Thanks John, I don't know where you find the time)
> Apache runs fine.
> Tomcat runs fine.
> Together via Mod_jk no dice.
> I get a 404 error.
> I've tried everything the last couple of days, that's the reason for my message.
> I check the logs nothing much there.
> Found this in catalina.out
> INFO: Jk running ID=0 time=24/68  config=/usr/local/tomcat/conf/jk2.properties
> Is this correct?
> Found this in Apache error_log
> [Tue Apr 29 10:42:22 2003] [notice] Apache/2.0.44 (Unix) mod_ssl/2.0.44 OpenSSL/0.9.7a
mod_jk/1.2.2 configured -- resuming normal operations
> Does this indicate correct installation?
> I checked my mod_jk.conf and it pretty much matches the one in John's howto.
> I complied my own mod_jk and had the same problem.
> Does anyone out there have any suggestions? (please be descriptive, I'm not much of a
Linux admin)
> 
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message