tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jon Wingfield <jon.wingfi...@mkodo.com>
Subject Re: secure logging
Date Thu, 24 Apr 2003 20:35:19 GMT
Make sure you haven't got SSL debugging on. The JVM parameters required 
to toggle this are described here:

http://java.sun.com/j2se/1.4.1/docs/guide/security/jsse/JSSERefGuide.html#Debug

HTH,

Jon

host unknown wrote:
> Hi all,
> 
> I have a problem with logging the activity going through the secure 
> portion (port 8443) of my tomcat server.  The problem is not lack of 
> logging, infact quite the opposite...I'm getting Gb's of logs....example:
> 
> 
> 0140: 04 1A 14 17 6D 61 64 69   73 6F 6A 20 6E 65 77 73  ....madison news
> 0150: 70 54 70 65 72 7F 20 69   6E 63 2E 31 14 30 12 06  papers inc.1.0..
> 
> Every character is being logged....
> 
> here is the connector info (debug is set to 0)
> <Connector className="org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector"
>               port="8443" minProcessors="5" maxProcessors="75"
>               enableLookups="true"
>               acceptCount="10" debug="0" scheme="https" secure="true">
>      <Factory className="org.apache.catalina.net.SSLServerSocketFactory" 
> clientAuth="false" protocol="TLS" keystoreFile="xxx" keystorePass="xxx"/>
>    </Connector>
> 
> Assistance....much appreciated.
> 
> Dominic
> madison.com




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message