tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tim Funk <funk...@joedog.org>
Subject Re: error configuring with apache
Date Fri, 11 Apr 2003 01:07:10 GMT
Sorry I can't be of any more help. I have not used jk2 enough to experience 
all its different errors. Hopefully this link will help:

http://tomcatfaq.sourceforge.net/apache.html

-Tim

Kevin Williams wrote:
> Thanks for the advice Tim,
> 
> I now have another issue (I remember this being so easy to do a couple years
> ago...)
> 
> I am now using the mod_jk2 component.  I have installed with Tomcat (and it
> looks successful since the mod_jk.conf file generated automatically and
> tomcat ran through port 8080).
> 
> I am still getting a funky error with Apache though when I run the
> configtest on it: "Syntax error on line 4 of /etc/tomcat4/auto/mod_jk.conf:
> Can't locate API module structure 'jk_module' in file
> /etc/httpd/modules/mod_jk2.so: /usr/lib/libapr.so.0: undefined symbol:
> jk_module".
> 
> Am I missing something here?  I have the mod_jk2 file in the modules folder.
> I don't why this error occurs.
> 
> Thanks in advance,
> 
> Kevin Williams
> 
> -----Original Message-----
> From: Tim Funk [mailto:funkman@joedog.org]
> Sent: Thursday, April 10, 2003 10:35 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: Re: error configuring with apache
> 
> 
> I'd stay away from warp and go back to jk2. Jk2 is actively maintained and
> warp has not been maintained for some time.
> 
> -Tim
> 
> Kevin Williams wrote:
> 
>>All,
>>
>>I'm completely stumped and hope someone can help me.  I need to
>>configure Apache so that it serves the static pages and forwards the
>>dynamic pages to tomcat.  For this I decided to use the Webapp Connector
>>(WARP).
>>
>>I downloaded the mod_webapp.so file from
>>http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-4.0/archives/v4.0.1/bin
>>(it was in the webapp-modules-1.0-tc40-linux-glibc2.2.tar.gz file).
>>
>>I then copied the mod_webapp.so file to the modules directory and added
>>the following to my httpd.conf file: "LoadModule webapp_module
>>modules/mod_webapp.so"
>>
>>To test this confuration I ran apachectl configtest.  Instead of success
>>I got the following error: "cannot load /etc/httpd/modules/mod_weball.so
>>into server: /etc/httpd/modules/mod_webapp.sp: undefined symbol:
>>ap_pstrdup."
>>
>>I have no idea what this error message means, or how to fix it.  My
>>other option is to use the JK2 connector, but WARP seems much easier to
>>configure (and is supposed more efficient as well).
>>
>>I am running on Redhat Linux 8.0 w/ Apache HTTP 2.
>>
>>Thanks in advance,
>>
>>Kevin Williams
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message