tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Shand <ste...@intrallect.com>
Subject Re: Startup gives problem
Date Sun, 13 Apr 2003 10:39:44 GMT
You're using the LE version that doesn't include an XML parser. That 
version is for use with jdk1.4 which has its own parser implementation.
You'll need to either move to jdk1.4 or easier still, just install the 
non LE version of tomcat.

Steven Shand

On Saturday, April 12, 2003, at 09:25  pm, MOHAMMED MAZHER wrote:

>
> Hello,
>
> I seem to be having problem starting up Tomcat.
>
> Here is what I have done.
>
> On the windows 98 OS I have installed  version jdk1.3.1
>
> I have also installed Tomcat
>
>  set CATALINa_HOME=d:\tomcat-4.1.18-LE-jdk14
>
> set JAVA_HOME=d:\jdk1.3.1
>
> Now when I start the tomcat with the command startup I get the 
> following error.
>
> java.lang.NoClassDefFoundError: org/xml/sax/InputSource
>         at java.lang.Class.newInstance0(Native Method)
>         at java.lang.Class.newInstance(Class.java:232)
>         at 
> org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:179)
> Exception in thread "main"
>
> Please I am new to web server development and I really appreciate your 
> answers.
>
> Thanks
>
>
>
>
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message