tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "neal" <nealcab...@yahoo.com>
Subject RE: XML problem with Tomcat 4.1.18 (but was ok in 4.0.4)
Date Sat, 01 Mar 2003 20:35:35 GMT
Hmm ... it appears that for some F***'ed up reason, that the URL created by
using his.getClass().getResource() is no longer acceptable for TRAX when
using Tomcat 4.1.18, as compared to Tomcat 4.0.4.

The problem is that the URI begins with a "/". If I remove that leading "/"
suddenly the URLs are acceptable in Tomcat 4.1.18.

Why would Tomcat be involving itself in such issues?  Only thing I can think
of is that maybe the conditions for this Apache Exception were redefined in
4.1.18:

org.apache.xml.utils.URI$MalformedURIException: No scheme found in URI

Neal

-----Original Message-----
From: neal [mailto:nealcabage@yahoo.com]
Sent: Saturday, March 01, 2003 11:02 AM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: XML problem with Tomcat 4.1.18 (but was ok in 4.0.4)


I ported my app from Tomcat 4.0.4 (Windows) to Tomcat 4.1.18 (Windows) and
now it doesn't work!  It appears that I have a problem now with parsing my
conf.xml file in my initServlet.

I noticed that the new Tomcat has an "endorsed" directory with a different
copy of Xerces in it.  Is this somehow related?

Here's the error:
javax.xml.transform.TransformerException:
org.apache.xml.utils.URI$MalformedURIException: No scheme found in URI


Thanks.
Neal


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message