tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "kieran" <kieran.mcna...@cs.tcd.ie>
Subject RE: ssl works on netscape but not explorer
Date Mon, 10 Feb 2003 15:53:52 GMT
Thanks mmtu, I changed the settings in IE and told it to ignore proxy if my
ip was used and it worked a treat.

Regards,

Kieran.

Kieran Mc Nally
Centre for Health Informatics,
Trinity College Dublin.

00353 1 6083466

-----Original Message-----
From: mmtu@micek.csz.com [mailto:mmtu@micek.csz.com]
Sent: 10 February 2003 14:04
To: Tomcat Users List
Subject: Re: ssl works on netscape but not explorer


On Mon, Feb 10, 2003 at 11:56:13AM -0000, kieran wrote:
> Riddle me this kind folks
>
> How could it be possible that my SSL configuration works on NetScape, but
> not Internet Explorer?
>
> Internet Explorer and Netscape both work if I use
>
> https://127.0.0.1:8433/bla
>
> but only Netscape if I use the machines IP.
>
> https://134.226.35.151:8443/bla
>
> I.E returns access denied.
>
> I suspect it may be something to do with the fact that I'm setting this up
> from behind a firewall/proxy server. I'm not sure. It's apache 2.0.44
> running with tomcat 4.1.18 on win2000. I enclose apach conf and server.xml

Is IE configured to ask the proxy server for all
non-localhost pages while NS is not?  That's where I'd look
first (having been through similar problems myself though in
a different context) -- IE's proxy configuration.

Otherwise... what version of IE is this?



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message