tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pooleery, Manoj" <Poole...@Synygy.com>
Subject RE: web.xml question
Date Mon, 03 Feb 2003 22:31:20 GMT
Maybe I am doing this incorrectly - but I have a servlet class in my
WEB-INF/classes directory(SessionTestServlet.class) and in my web.xml, I
have an entry like this
<servlet>
      <servlet-name>SessionTest</servlet-name>
      <servlet-class>SessionTestServlet</servlet-class>
</servlet>

When I type http://localhost:8080/test/SessioinTest, it gives me an error
saying requested resource not found.  What could I be doing wrong?

Thanks
-Manoj.

	

-----Original Message-----
From: Paul Hsu [mailto:hsu.paul@verizon.net]
Sent: Monday, February 03, 2003 5:24 PM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: web.xml question


Not really, if you have a servlet is used for startup a background process,
then you do not need a mapping section.

----- Original Message -----
From: "Pooleery, Manoj" <Pooleery@Synygy.com>
To: "'Tomcat Users List'" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, February 03, 2003 2:22 PM
Subject: web.xml question


> Is it necessary that for each of the <servlet> elements in the web.xml, a
> corresponding <servlet-mapping> element should be there? (For a context
> other than root).
>
> Thanks
> -Manoj.
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message