tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Turner, John" <JTur...@AAS.com>
Subject RE: apache & tomcat (this old problem)
Date Fri, 21 Feb 2003 17:57:49 GMT

That's the correct *.so file.

If you post relevant portions of your configuration, that would help us help
you faster.

John

> -----Original Message-----
> From: Dani [mailto:alchasira@eresmas.com]
> Sent: Friday, February 21, 2003 1:02 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: apache & tomcat (this old problem)
> 
> 
> Hello. First of all: sorry for my terrible English. Second, 
> I'm introducing
> myself: My name is Dani. Third thing (and the most 
> important): my problem
> :-).
> 
> "Again this silly and old problem?", you may say, but I can't 
> solve it. Help
> me please.
> 
> I've installed red hat 7.2, apache 2.0.44 & tomcat 4.1.18. 
> I'm trying to
> connect apache - tomcat each other, but I can't.
> 
> I've downloaded mod_jk2-2.0.43.so and I've configure server.xml and
> workers2.properties as it is described in the mod_jk2 
> documentation. But it
> doesn't work. Maybe server.xml or workers2.properties are bad
> (workers2.properties didn't exist previously) or maybe 
> mod_jk2-2.0.43 is not
> the correct module or maybe I put them in a bad place. I 
> don't know. Any
> suggestion?
> 
> Thanks for your patient.
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message