tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Turner, John" <JTur...@AAS.com>
Subject RE: NT Services
Date Sat, 15 Feb 2003 20:42:30 GMT

Are your environment variables setup as user level or system level?  If user
level, a service will not find them.

John


-----Original Message-----
From: RandySteiner@earthlink.net [mailto:RandySteiner@earthlink.net] 
Sent: Saturday, February 15, 2003 10:15 AM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: NT Services


Hi,

I am having a problem configuring Tomcat 4.0 as a service.  I run 
the install to set up Tomcat as a service and it starts up fine, but 
the paths to Java and Tomcat are not set up correctly.  Can 
anyone tell me where they are set.  My environmental variables are 
setup fine and Tomcat runs fine with the batch program.

Thanks
Randy

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org

---

Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.449 / Virus Database: 251 - Release Date: 1/27/2003
 

---

Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.449 / Virus Database: 251 - Release Date: 1/27/2003
 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message