tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tom Holmes Jr." <tomhol...@attbi.com>
Subject RH 8.0 Tomcat 4.1.18 and Apache 2.0.43
Date Sat, 08 Feb 2003 22:27:28 GMT
I got Apache 2.0.43 and Tomcat 4.1.18 working with jk2 on my Windows 2K
Advanced Server, and I got all the virtual hosts working.  I am now trying
to get SSI (server-side includes) to work though I followed all the
directions, but that is a minor issue for me right now.

I also have RH Linux 8.0 and it works great (I am a Linux newbie).   RH 8.0
already has Apache 2.0 installed, but I am not sure which version it is,
though I could find out.  It looks like the HTML files reside in
/var/www/html although thr server itself lives under /etc/httpd and not in
/usr/local/apache2

Now I installed tomcat 4.1.18 and with the startup script it works fine by
itself, and all the examples work.  I copied over my config files for
Apache2 and Tomcat and I just had this one question.

On my Windows 2000 box, Apache runs as an NT Service and the Jk2 properties
file is setup to run in-process ... hence all I have to do is restart
Apache2 with the Apache monitor and Tomcat starts as well running in the
background.

So, should I do this in Linux?  Should I run Tomcat first and then run
Apache afterwards?  If you can help me, or lead me to a helpful How-To or
web-site or web-page, please let me know.

Thanks.

                         Tom


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message