tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dantt...@hotmail.com>
Subject Re: Tomcat 4.1.18, JK2, IIS - Second try
Date Tue, 21 Jan 2003 11:27:09 GMT
setting debug value in the workers2.properties does not work.  I dont see
any detailed message in the eventview.

The permission setting to the virtual directly as been checked many times, .
I set it to read and scripts and executables.  I even change it from
/jakarta to /scripts

Well, I am going to give it up tonight and try again tommorrow.

Thank you for everything ;)

-D


----- Original Message -----
From: "Ari Suutari" <ari.suutari@syncrontech.com>
To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>; "Dan Tran"
<danttran@hotmail.com>
Sent: Tuesday, January 21, 2003 2:49 AM
Subject: Re: Tomcat 4.1.18, JK2, IIS - Second try


Hi,

On Tuesday 21 January 2003 11:58, Dan Tran wrote:
> No I only set debugLevel in the registry, how do I set it in
> workers2.properties?

In all [keywordhere] sections it is possible
to add debug level. For example:

[channel.socket:test_tomcat]
info=Ajp13 forwarding over socket
debug=1000


Ari S.


>
> -Dan
> ----- Original Message -----
> From: "Ari Suutari" <ari.suutari@syncrontech.com>
> To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>; "Dan Tran"
> <danttran@hotmail.com>
> Sent: Tuesday, January 21, 2003 1:42 AM
> Subject: Re: Tomcat 4.1.18, JK2, IIS - Second try
>
>
> Hi,
>
> On Monday 20 January 2003 19:19, Dan Tran wrote:
> > With the help of Mark Eggers, I am able to install JK2/tomcat 4.1.8/IIS
> > on a new machine. The connector on this macine works
> >
> > I also reinstall tomcat on the problem machine, check every step
> > (registries, iis virtual directory, workers2.properties and
> > JK2.properties). Connector on this machine still does not work.  There
is
> > no error in EventViewer, the DLL pluggin is up (blue arrow up).  The
> > weird thing is I dont see any indication of iis_redirector2.dll talking
> > to port 8009 of tomcat.  It seems the request does reach the dll but
> > disappear. The most logical thing to do is to trouble shoot the DLL but
I
> > cant find any reference to make the DLL to dump more debug message to
the
> > Eventviewers.
>
> If you already have debug levels in workers2.properties turned
> on I'm not aware of anything other. When we had similar
> situation (the requests reached the dll but disappeared then
> it was wrong IIS permissions on inetpub/scripts (ie. the dll directory)
> and mismatch in extensionUri and actual dll location)
>
> Ari S.


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message