tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stéphane JANICAUD <sjanic...@axemble.com>
Subject [getRequestURI() encoding]
Date Tue, 14 Jan 2003 17:46:15 GMT

Hi,
I have an encoding problem using Tomcat 4.1.18 and coyote.
The problem occurs when URIs contain encoded characters (like french language).

original URI = http://server:8080/potalux/get/files/caf%E9.jpg


Tomcat 4.1.18/Apache 2.0.43 with jk2
HttpServletRequest.getRequestURI() = http://server:8080/potalux/get/files/café.jpg

Tomcat 4.1.18
HttpServletRequest.getRequestURI() = http://server:8080/potalux/get/files/caf%E9.jpg

Results are differents !

------------------------------------------------------------------------------

TOMCAT SERVER.XML

<Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
				port="8080" minProcessors="5" maxProcessors="75"
				enableLookups="true" redirectPort="8443"
				acceptCount="100" debug="0" connectionTimeout="20000"
				useURIValidationHack="false" disableUploadTimeout="true" />


 <Connector className="org.apache.coyote.tomcat4.CoyoteConnector"
				port="8009" minProcessors="5" maxProcessors="75"
				enableLookups="true" redirectPort="8443"
				acceptCount="10" debug="0" connectionTimeout="0"
				useURIValidationHack="false"
				protocolHandlerClassName="org.apache.jk.server.JkCoyoteHandler"/>

------------------------------------------------------------------------------


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message