tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From R Blake <blak...@mac.com>
Subject trouble w/ jk2 vs. Apache2 on OSX 10.2.3: "Segmentation fault $HTTPD -k $ARGV"
Date Sat, 11 Jan 2003 18:04:53 GMT
hi all,

i've successfully installed Apache2 & Tomcat on OSX 10.2.3 ....

both run great in standalone ..... but Apache2 + Coyote jk2 refuses to
launch/function ....

Apache2 is a CVS build, & server-info is:

Server Version: Apache/2.1.0-dev (Unix) mod_perl/1.99_07-dev Perl/v5.8.0
PHP/4.4.0-dev mod_auth_pgsql/2.0b6 DAV/2 Server Built: Jan 6 2003 00:37:56
API Version: 20020903:0
Hostname/port: testserver.internal.blakers.net:80
Timeouts: connection: 300    keep-alive: 300
MPM Name: Worker
MPM Information: Max Daemons: 1 Threaded: yes Forked: yes
Server Root: /usr
Config File: /etc/apache2/httpd.conf

Tomcat is binary: jakarta-tomcat-4.1.18

jk2 is built/installed from CVS (timestamp: 01/10/03 01:18:27)

"LoadModule jk2_module libexec/apache2/mod_jk2.so" is added to httpd.conf

tomcat starts as usual -- fine

with/without tomcat running, an attempt to launch apache (apachectl start)
results in:

> apachectl start
/usr/sbin/apachectl: line 87:  1601 Segmentation fault      $HTTPD -k $ARGV

removing the jk2 LoadModule makes the error go away .....

Apache's error_log is:

[Fri Jan 10 12:34:39 2003] [info] mod_unique_id: using ip addr 172.30.10.3
[Fri Jan 10 12:34:40 2003] [info] mod_unique_id: using ip addr 172.30.10.3
[Fri Jan 10 12:34:41 2003] [notice] Digest: generating secret for digest
authentication ... [Fri Jan 10 12:34:41 2003] [notice] Digest: done
[Fri Jan 10 12:34:41 2003] [notice] Apache/2.1.0-dev (Unix)
mod_perl/1.99_07-dev Perl/v5.8.0 PHP/4.4.0-dev mod_auth_pgsql/2.0b6 DAV/2
configured -- re [Fri Jan 10 12:34:41 2003] [info] Server built: Jan  6
2003 00:37:56 [Fri Jan 10 12:34:41 2003] [debug] worker.c(1736):
AcceptMutex: posixsem (default: posixsem) [Fri Jan 10 12:35:47 2003] [info]
removed PID file /var/run/httpd.pid (pid=1587) [Fri Jan 10 12:35:47 2003]
[notice] caught SIGTERM, shutting down [Fri Jan 10 12:35:50 2003] [info]
mod_unique_id: using ip addr 172.30.10.3

my first surmise is that there is a problem with the jk2 connector build,
but i'm not sure, and haven't the foggiest as to how to check/where to
begin ....

thoughts/suggestion?

richard


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message