tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Bullock" <jbull...@bluestarsolutions.com>
Subject RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
Date Tue, 07 Jan 2003 22:22:09 GMT
Well, I really hope someone's seen it before... I just downloaded the source
and started over from scratch for the 4th time and ran into the same thing
again... Don't you hate it when you know you're hung up on something so
simple and obvious you can't see it? :(

I'm manually checking out config.cache, Makefile, build.xml, and other files
now while holding out hope to you guys.

[ j o h n ]



-----Original Message-----
From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
Sent: Tuesday, January 07, 2003 3:01 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue



Sorry, still stumped. :)  I will ping some of the folks here and see if
anyone has ideas, but it probably won't help you much.

John


> -----Original Message-----
> From: John Bullock [mailto:jbullock@bluestarsolutions.com]
> Sent: Tuesday, January 07, 2003 4:01 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
>
>
> There are two threads that split off from my original...
>
> Thread one is mainly to you about me not being able to
> compile mod_jk.so
> using the instructions on your site.
>
> Thread two is mainly to Adrian regarding attempting use of
> the mod_jk.so
> binary downloaded from jakarta.  (This thread also had a bit
> of a tangent
> into my failures following the instructions on
> http://www.pubbitch.org/jboss/mod_jk2.html trying to build mod_jk2.so)
>
> Both threads end in tears of frustration and I know there's a
> root cause to
> all of it. :(
>
> Here I will paste the bulk of the email I have regarding
> Thread one mainly
> to you regarding your how-to.
>
>  ---
>
> Following the instructions for mod_jk on your how-to and
> 'src/jk/native/BUILDING', I run:
>
>   ./configure --with-apxs=/usr/local/apache2/bin/apxs
>
> Which creates the Makefile environment...
>
> I attempt the buildconf.sh script even though it isn't
> required and it fails
> with the following:
>
> libtoolize --force --automake --copy
> aclocal
> automake -a --foreign -i --copy
> configure.in: 22: required file `scripts/build/unix/ltconfig'
> not found
> autoconf
> configure.in:24: AC_PROG_CPP was called before AC_PROG_CC
>
> I try 'make' and, while it doesn't give an error, I get no
> mod_jk.so file
> and the following messages:
>
> Making all in common
> make[1]: Entering directory `/path/to/src/jk/native/common'
> make[1]: Nothing to be done for `all'.
> make[1]: Leaving directory `/path/to/src/jk/native/common'
> Making all in apache-2.0
> make[1]: Entering directory `/path/to/src/jk/native/apache-2.0'
> /bin/bash /usr/local/apache2/build/libtool --silent --mode=install cp
> mod_jk.la `pwd`/mod_jk.so
> libtool: install: warning: remember to run `libtool --finish
> /usr/local/apache2/modules'
> make[1]: Leaving directory `/path/to/src/jk/native/apache-2.0'
>
> This leaves me with a mod_jk.la file that is 617 bytes. :(
>
> [ j o h n ]
>
> -----Original Message-----
> From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
> Sent: Tuesday, January 07, 2003 2:53 PM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
>
>
>
> I'm stumped.  You're getting this error with the mod_jk.so
> file from the
> Jakarta site?  OR an old one from my site?
>
> John
>
> > -----Original Message-----
> > From: John Bullock [mailto:jbullock@bluestarsolutions.com]
> > Sent: Tuesday, January 07, 2003 3:45 PM
> > To: 'Tomcat Users List'
> > Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
> >
> >
> > > > Everything looks fine with ld.so.1
> > > >
> > > > # echo $LD_LIBRARY_PATH
> > > > /usr/local/lib:/usr/dt/lib:/usr/openwin/lib:/usr/lib
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
> > Sent: Tuesday, January 07, 2003 2:40 PM
> > To: 'Tomcat Users List'
> > Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
> >
> >
> >
> > Ooops, my bad.  Sorry about that.  What's the value of
> > LD_LIBRARY_PATH in
> > your environment?
> >
> > John
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: John Bullock [mailto:jbullock@bluestarsolutions.com]
> > > Sent: Tuesday, January 07, 2003 3:39 PM
> > > To: 'Tomcat Users List'
> > > Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
> > >
> > >
> > > ldconfig is a linux-based configurable run-time linking
> > system, right?
> > >
> > > I'm on Solaris 8 (which is coincidentally how I found your how-to)
> > >
> > > The solaris equivalent is.. crle it looks like although I'm
> > > not sure how it
> > > is used.
> > >
> > > Versions:
> > > Solaris 8
> > > gcc 2.95.3
> > > libtool 1.4
> > > tar 1.13.19
> > > tomcat connectors source 4.1.18
> > > etc. (let me know if you need any more versions for make,
> > > autoconf, etc.)
> > >
> > > [ j o h n ]
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
> > > Sent: Tuesday, January 07, 2003 2:04 PM
> > > To: 'Tomcat Users List'
> > > Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
> > >
> > >
> > >
> > > Have you run ldconfig lately?  I think it is supposed to run
> > > on startup, but
> > > maybe something got munged up recently.
> > >
> > > John
> > >
> > >
> > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: John Bullock [mailto:jbullock@bluestarsolutions.com]
> > > > Sent: Tuesday, January 07, 2003 3:03 PM
> > > > To: 'Tomcat Users List'
> > > > Subject: RE: mod_jk tomcat/apache connector issue
> > > >
> > > >
> > > > Everything looks fine with ld.so.1
> > > >
> > > > # echo $LD_LIBRARY_PATH
> > > > /usr/local/lib:/usr/dt/lib:/usr/openwin/lib:/usr/lib
> > > >
> > > > # find . | grep ld.so
> > > > ./usr/lib/sparcv9/librtld.so.1
> > > > ./usr/lib/sparcv9/ld.so.1
> > > > ./usr/lib/sparcv9/libld.so.2
> > > > ./usr/lib/sparcv9/libld.so.3
> > > > ./usr/lib/ld.so
> > > > ./usr/lib/ld.so.1
> > > > ./usr/lib/librtld.so.1
> > > > ./usr/lib/mdb/kvm/krtld.so
> > > > ./usr/lib/mdb/kvm/sparcv9/krtld.so
> > > > ./usr/lib/libld.so.2
> > > > ./usr/lib/libld.so.3
> > > >
> > > > *sigh*... I was hoping that was it.  Seems like every time
> > > I run into
> > > > something wacky, it has to do with libraries and LD_LIBRARY_PATH
> > > >
> > > > [ j o h n ]
> > > >
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message