tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael McLawhorn" <>
Subject Re: SSL, IIS, and Tomcat 4.1.12
Date Tue, 17 Dec 2002 18:47:19 GMT

I just wanted to follow up on this.  When I tried installing 4.1.17 over my 
existing 4.1.12, it cleared the problem right up.  I can't say how much of a 
relief this finally is.

>From: "Michael McLawhorn" <>
>Reply-To: "Tomcat Users List" <>
>Subject: SSL, IIS, and Tomcat 4.1.12
>Date: Tue, 17 Dec 2002 11:16:10 -0600
>I have spent the last several hours hacking around in the archives and have 
>seen the same question asked several times, but no clear answer given.  I 
>have also spent about ten hours with various configuration tweaks.
>I am trying to get Tomcat to act as an application server behind IIS.
>With http connections, this has been working without difficulty.  I want to 
>modify it to work with SSL.  I can get Tomcat to server SSL w/o difficulty, 
>I can get IIS to serve SSL without a problem.  However, when I try to use 
>https://myserver/mywebapp, the browser hangs indefinitely.  Sometimes it 
>returns after several minutes with a page with all links of the form 
>http://myserver:443/*.  Viewing the logfiles, it appears that when an 
>https:// request is initiated, the web app is running without problems and 
>the redirector is running without problems.
>So why is the browser hanging, and what can I do to fix the configuration?
>Mike McLawhorn
>The new MSN 8: advanced junk mail protection and 2 months FREE* 
>To unsubscribe, e-mail:   
>For additional commands, e-mail: 

Add photos to your messages with MSN 8. Get 2 months FREE*.

To unsubscribe, e-mail:   <>
For additional commands, e-mail: <>

View raw message