tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael McLawhorn" <mmclawhorn_w...@hotmail.com>
Subject SSL, IIS, and Tomcat 4.1.12
Date Tue, 17 Dec 2002 17:16:10 GMT

I have spent the last several hours hacking around in the archives and have 
seen the same question asked several times, but no clear answer given.  I 
have also spent about ten hours with various configuration tweaks.

I am trying to get Tomcat to act as an application server behind IIS.
With http connections, this has been working without difficulty.  I want to 
modify it to work with SSL.  I can get Tomcat to server SSL w/o difficulty, 
I can get IIS to serve SSL without a problem.  However, when I try to use 
https://myserver/mywebapp, the browser hangs indefinitely.  Sometimes it 
returns after several minutes with a page with all links of the form 
http://myserver:443/*.  Viewing the logfiles, it appears that when an 
https:// request is initiated, the web app is running without problems and 
the redirector is running without problems.

So why is the browser hanging, and what can I do to fix the configuration?

Mike McLawhorn



_________________________________________________________________
The new MSN 8: advanced junk mail protection and 2 months FREE* 
http://join.msn.com/?page=features/junkmail


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message