tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hamilton, Andrew" <Andrew.Hamil...@afccc.af.mil>
Subject RE: Tomcat dies
Date Fri, 13 Dec 2002 16:30:00 GMT
I'm using 4.1.10 with jdk-1.3.1_04.  But I really can't imagine that there
would be anything in the TC distribution itself that would cause this.  Is
there anything in your setup that may cause it to want a tty connection?  An
evironment setting, etc?

-----Original Message-----
From: Matthew Ritenburg [mailto:mritenburg@sti.nasa.gov]
Sent: Friday, December 13, 2002 11:20 AM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: Tomcat dies


I am using Tomcat 4.0.1 with jdk-1.3.1_06.

-----Original Message-----
From: Hamilton, Andrew [mailto:Andrew.Hamilton@afccc.af.mil] 
Sent: Friday, December 13, 2002 11:15 AM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: Tomcat dies


What version are you using?

-----Original Message-----
From: Matthew Ritenburg [mailto:mritenburg@sti.nasa.gov]
Sent: Friday, December 13, 2002 11:11 AM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: Tomcat dies


The logs say nothing.  Tomcat is dying because it is not backgrounding
properly on solaris 8.  The process never detaches it self from the
controlling tty.  You close the console/xterm and Tomcat dies.  My question
is: Why doesn't tomcat background properly on Solaris 8?

Thanks again!

Matt

-----Original Message-----
From: Puneet Agarwal [mailto:puneetapache@techie.com] 
Sent: Friday, December 13, 2002 11:05 AM
To: Tomcat Users List
Subject: Re: Tomcat dies


Have you checked the logs, what does it say...?


----- Original Message -----
From: "Matthew Ritenburg" <mritenburg@sti.nasa.gov>
Date: Fri, 13 Dec 2002 10:53:12 -0500
To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Subject: Tomcat dies

> I have asked this question before.  I have been all over the net
> looking for information.  The problem remains:  On Solaris 2.8 Tomcat 
> started from the commaned line via startup.sh does not background 
> properly and dies when the controlling tty is exited.  I have tested 
> this on a Sunfire 280r that IU built and 2 domains of a Sunfire 6800 
> build by Sun filed engineers.  I have read the suggestions of putting 
> nohup in and "&."  None of this works. All of the other processes 
> startup and background properly.  Who can tell me why Tomcat does not 
> backgroun properly on Solaris 8?
> 
> Thanks again!
> 
> Matthew Ritenburg
> 
> 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> 

-- 
__________________________________________________________
Sign-up for your own FREE Personalized E-mail at Mail.com
http://www.mail.com/?sr=signup

Meet Singles
http://corp.mail.com/lavalife


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message