tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ron Day" <ron...@ronday.cc>
Subject RE: long delay in ie
Date Thu, 12 Dec 2002 19:03:23 GMT
i'm on 6.0.2800.1106

This is a weird issue since everthing is cool under 4.0.3, but not 4.1.12
for ie.
everthing is cool for all versions with netscape.

Rather than upgrade,....you may have to down grade ????

R

-----Original Message-----
From: Iqbal, Shamsudeen M [mailto:ShamsudeenM.Iqbal@ca.com]
Sent: Thursday, December 12, 2002 12:56 PM
To: Tomcat Users List
Subject: RE: long delay in ie


Good point.  I have 6.0.2600.0000CO.  Ron, Can you tell me yours?  May be I
should update the browser and apply all the patches.

-----Original Message-----
From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
Sent: Thursday, December 12, 2002 12:53 PM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: long delay in ie



My company uses IE exclusively, and while we don't use 4.1.x in production
yet, we have been doing a significant amount of testing and have not seen
this problem.

If it works in one browser but not another, it's a browser issue.  Do you
have the latest/greatest (I say that with tongue in cheek) updates to IE?
IE is notorious for breaking critical functionality in between minor
releases.  6.0.000001 might work fine, but 6.0.000002 might be totally
unusable, etc.

John


> -----Original Message-----
> From: Ron Day [mailto:ronday@ronday.cc]
> Sent: Thursday, December 12, 2002 1:41 PM
> To: Tomcat Users List
> Subject: RE: long delay in ie
>
>
> I experienced exactly the same problem going from 4.0.3 to 4.1.12.
>
> I posted it on this list, but have not resolved it as yet...........
>
> I have no images or applets on my pages !!!!!
>
> just html
>
> ron
>
> -----Original Message-----
> From: Iqbal, Shamsudeen M [mailto:ShamsudeenM.Iqbal@ca.com]
> Sent: Thursday, December 12, 2002 12:32 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: long delay in ie
>
>
> Hello Tomcat users,
>
> I have just upgraded from Tomcat 4.0.4 to 4.1.12.  My
> application is a .jsp
> page(s) with about 10 light weight applets sitting in a page.
>  When using IE
> to access this, there is a very long delay to load the page
> or the browser
> just hangs.  When using Mozilla browser, everything works fine.
>
> Also noted when IE shows the file names it is loading currently on the
> status bar, it loads many files quickly but is getting stuck
> on small .gif
> files.  I found two questions on the web related to this
> situation, one
> asking the jar file takes a long time to download when Tomcat
> is upgraded.
> The other asks about why the .gif files would take a long
> time to download.
> But neither questions has been answered.
>
> Has anybody seen or heard similar problems.  Any help is appreciated.
> Thanks
> -Iqbal
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message