tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Cox, Charlie" <c...@cincom.com>
Subject RE: Not getting CSS with XML
Date Tue, 03 Dec 2002 17:12:47 GMT
that should work. Make sure you have it *before* your include and before any
whitespace in your jsp.

Also look in the logs for errors. 

You may want to use AccessLogValve(to log requests) to see if the css is
requested with the wrong path.

Charlie

> -----Original Message-----
> From: Caton, Paul [mailto:Paul_Caton@brown.edu]
> Sent: Tuesday, December 03, 2002 11:16 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: RE: Not getting CSS with XML
> 
> 
> Charlie,
> 
> A colleague suggested I try adding this to the JSP:
> 
>      response.setContentType("text/html;charset=UTF-8")
> 
> 
> but it made no difference. Is there another way you know of I 
> could try?
> 
> Paul.
> 
> -----Original Message-----
> From: Cox, Charlie [mailto:ccox@cincom.com] 
> Sent: Tuesday, December 03, 2002 10:06 AM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: Not getting CSS with XML
> 
> 
> are you setting the content type in the jsp?
> 
> Charlie
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message