tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Cox, Charlie" <c...@cincom.com>
Subject RE: Not getting CSS with XML
Date Tue, 03 Dec 2002 15:06:22 GMT
are you setting the content type in the jsp?

Charlie

> -----Original Message-----
> From: Caton, Paul [mailto:Paul_Caton@brown.edu]
> Sent: Tuesday, December 03, 2002 9:06 AM
> To: Tomcat Users List
> Subject: RE: Not getting CSS with XML
> 
> 
> Dave,
> 
> Thanks for the reply, but no, I'm sure that's not the problem. Bitter
> experience has taught us to delete all the work/ files and recompile
> everything when testing changes, so I'm certain that the compiled JSP
> file is always up to date with the XML file.
> 
> Paul.
> 
> -----Original Message-----
> From: Durham David Cntr 805CSS/SCBE 
> [mailto:David.Durham1@scott.af.mil] 
> Sent: Monday, December 02, 2002 4:44 PM
> To: Tomcat Users List
> Subject: RE: Not getting CSS with XML
> 
> 
> Is it possible that you made a change to the xml file that is not
> showing up in the jsp?  
> 
> The include that you are using is a compile time include 
> meaning that if
> you change the included xml file without changing the 
> including jsp file
> then those changes will not be reflected.
> 
> Dave
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message