tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Henderson" <...@metafile.com>
Subject RE: Problem running in Tomcat 4.1.2 - works fine in 4.0
Date Wed, 11 Dec 2002 14:26:19 GMT
I spent more hours than I care to count wondering what was happening.  The
posting helped me out too.

-----Original Message-----
From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
Sent: Tuesday, December 10, 2002 11:56 AM
To: 'Tomcat Users List'
Subject: RE: Problem running in Tomcat 4.1.2 - works fine in 4.0



The default invoker servlet is disabled by default in 4.1.12.

This comes up quite a bit, check the archives for yesterday, AFAIK it was
answered then.

http://archives.real-time.com/pipermail/tomcat-users/2002-December/thread.ht
ml#88025

John


> -----Original Message-----
> From: Gopi Mandava [mailto:gopi@comanage.com]
> Sent: Tuesday, December 10, 2002 12:51 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Problem running in Tomcat 4.1.2 - works fine in 4.0
>
>
> Hi,
>
> I'm trying to port my application to 4.1.2 from 4.0. I added
> my application
> context to the server.xml file. When I try to access any of
> my servlets, I
> get an error page with "The requested resource
> /xpm/servlet/MyServlet not
> available" message.
>
> I set up a simple application with just the "HelloWorld"
> servlet and when I
> try to access it, I get the same resource not available
> exception. This
> works fine in my Tomcat 4.0 setup. I use the same URL:
> http://localhost:8080/test/servlet/Hello
>
> Here is the web.xml I used in both cases:
>
> ----------------------------
> <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
>
> <!DOCTYPE web-app
>      PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN"
>      "http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd">
>
> <web-app>
>      <display-name>My Web Application</display-name>
>
> 	<servlet>
> 		<servlet-name>Hello</servlet-name>
> 		<servlet-class>Hello</servlet-class>
> 	</servlet>
> </web-app>
> ---------------------
>
> Do I have to add anything extra to web.xml in 4.1.2 to make it work?
>
> Thanks,
> Gopi
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message