tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Knights <knig...@tanner.com>
Subject RE: Building mod_jk.so for Linux
Date Tue, 15 Oct 2002 18:34:52 GMT


This is with TC 4.0.6, TC Connectors 4.0.6, Apache 2.0.42 and Linux Red Hat
7.2
What versions are you using?

> -----Original Message-----
> From: Turner, John [mailto:JTurner@AAS.com]
> Sent: Tuesday, October 15, 2002 11:28 AM
> To: 'Tomcat Users List'
> Subject: RE: Building mod_jk.so for Linux
> 
> 
> 
> That's pretty strange.  Mod_jk is the last module loaded for 
> me, at the very
> end of httpd.conf, and it works perfectly.
> 
> John
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Brett Knights [mailto:knights@tanner.com]
> > Sent: Tuesday, October 15, 2002 2:22 PM
> > To: 'Tomcat Users List'
> > Subject: RE: Building mod_jk.so for Linux
> > 
> > 
> > Actually it turned out not to be the build!
> > 
> > if I edit httpd.conf thus:
> > ...
> > LoadModule alias_module modules/mod_alias.so
> > LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
> > LoadModule perl_module modules/mod_perl.so
> > LoadModule jk_module modules/mod_jk.so
> > ...
> > 
> > I then mod_jk is not recognized and the errors below are 
> returned when
> > apache is started
> > 
> > if I change httpd.conf to the following:
> > ...
> > LoadModule jk_module modules/mod_jk.so
> > LoadModule alias_module modules/mod_alias.so
> > LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
> > LoadModule perl_module modules/mod_perl.so
> > ...
> > 
> > Apache starts properly and mod_jk works.
> > Can anyone tell me where this is documented?
> > 
> > HTH
> > 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: 
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> 

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message