tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Malachi de AElfweald <mala...@tremerechantry.com>
Subject Re: AW: jk2 uri mapping of SSL vhost
Date Tue, 08 Oct 2002 23:07:06 GMT
I haven't tried mod_jk yet (since I am using JDK1.4 and want to use inprocess 
JNI), and have not got mod_jk2 working. I can get everything working with 
Tomcat in standalone mode, but not with the connectors.  

Malachi


10/8/2002 3:40:47 PM, Gustavo Vegas <gustavo@colltech.com> wrote:

>Michael,
>    Did you get this working with mod_jk? I am asking, because I am 
>having the same problem, but I am using mod_jk. Any advice on this 
>configuration - e.g. server.xml, workers.properties and/or httpd.conf 
>entries - would be appreciated.
>
>Thanks,
>
>-- Gustavo Vegas.
>
>Michael Riess wrote:
>
>>Thanks for the advice, but that doesn't work. I guess it's a bug, not a
>>feature ;-). For now I will use mod_jk until jk2 is stable. jk2 seemed a 
bit
>>slow anyway ... but it will definitely be faster than mod_jk as soon as the
>>unix sockets and 1.4 NIO are working.
>>  
>>
>
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-
unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-
help@jakarta.apache.org>
>
>
>




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message