tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Turner, John" <JTur...@AAS.com>
Subject RE: Apache+Tomcat Configuration problems
Date Fri, 25 Oct 2002 12:31:06 GMT

Yup, ditto Milt and Robert.  You've got JK directives but you're loading
JK2.  To get rid of your Apache config error, use mod_jk.so instead of
mod_jk2.so, or keep mod_jk2.so and change your config to a JK2 config.

John


> -----Original Message-----
> From: J.F. Noonan [mailto:jfn@msc.com]
> Sent: Thursday, October 24, 2002 5:29 PM
> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
> Subject: Apache+Tomcat Configuration problems
> 
> 
> 
> OK, I'm about ready to scream.  Although I'm certain that I've
> missed something appallingly simple, I have no idea what that
> something is.
> 
> I have installed Tomcat tomcat4-4.1.12-full.2jpp.noarch.rpm on a
> RH7.3 system.  I have compiled and installed Apache 1.3.27 with
> mod_ssl, EAPI, and mod_so.  I have read through:
> 
> <http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-4.1-doc/jk2/jk/aphowto.html>
> 
> more times than I care to count.  I have in httpd.conf:
> 
> 
> <IfDefine HAVE_JK2>
> LoadModule jk2_module modules/mod_jk2.so
> AddModule  mod_jk2.c
> </IfDefine>
> 
> JkWorkersFile /etc/httpd/conf/workers.properties
> JkMount  /*.jsp ajp13
> JkMount /servlet/* ajp13
> 

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message