tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Vila PĂ©rez <mv...@telemako.com>
Subject Is ajp13 connector running?
Date Mon, 07 Oct 2002 01:19:57 GMT
Hi!!!
I'm using tomcat 4.1.12, apache 1.3.22 and jdk 1.4.1, on Linux Red Hat.
I cannot connect to execute jsp pages via apache. I've configured tomcat
and apache to connect them simultaneously. To use ajp13 protocol, I've
uncommented the next connector on server.xml (and commented the default
Coyote connector listening on port 8009, jk2, i think):

<!-- Define an AJP 1.3 Connector on port 8009 -->
    <Connector className="org.apache.ajp.tomcat4.Ajp13Connector"
               port="8009" minProcessors="5" maxProcessors="75"
               acceptCount="10" debug="9"/>

When I start tomcat, using ./catalina.sh run, I can see this on the
screen:

[root@telemako bin]# ./catalina.sh run
Using CATALINA_BASE:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.1.12
Using CATALINA_HOME:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.1.12
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/jakarta-tomcat-4.1.12/temp
Using JAVA_HOME:       /usr/local/jdk

(after 2 or 3 minutes ...)

Oct 7, 2002 2:22:05 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol init
INFO: Initializing Coyote HTTP/1.1 on port 8080
Starting service Tomcat-Standalone
Apache Tomcat/4.1.12
Oct 7, 2002 2:22:12 AM org.apache.coyote.http11.Http11Protocol start
INFO: Starting Coyote HTTP/1.1 on port 8080

(after a few minutes more ...)

===================================
Ajp13Connector active threads=6
java.lang.ThreadGroup[name=Ajp13Connector[8009],maxpri=10]
    Thread[Ajp13Connector[8009],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][0],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][1],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][2],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][3],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][4],5,Ajp13Connector[8009]]
===================================

(And this is repeated every few minutes ...)

===================================
Ajp13Connector active threads=6
java.lang.ThreadGroup[name=Ajp13Connector[8009],maxpri=10]
    Thread[Ajp13Connector[8009],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][0],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][1],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][2],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][3],5,Ajp13Connector[8009]]
    Thread[Ajp13Processor[8009][4],5,Ajp13Connector[8009]]
===================================
...

If I execute netstat:

bash-2.05$ netstat
Active Internet connections (w/o servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address
State
tcp        0      1 telemako:33000          telemako:8009
SYN_SENT
tcp        0      0 telemako:telnet         217-126-67-42.uc.:62839
ESTABLISHED
tcp        0      0 telemako:10000          217-126-67-42.uc.:61040
ESTABLISHED
tcp        0      0 telemako:telnet         217-126-67-42.uc.:60082
ESTABLISHED
tcp        0    133 telemako:telnet         217-126-67-42.uc.:60410
ESTABLISHED
Active UNIX domain sockets (w/o servers)
Proto RefCnt Flags       Type       State         I-Node Path
unix  8      [ ]         DGRAM                    1011462860 /dev/log
unix  2      [ ]         DGRAM                    1553906393
unix  2      [ ]         DGRAM                    1553556776
unix  2      [ ]         DGRAM                    1553481826
unix  2      [ ]         DGRAM                    1011466541
unix  2      [ ]         DGRAM                    1011466462
unix  2      [ ]         DGRAM                    1011463525
bash-2.05$



Seems than the connector is listening on port 8009, but if I try to
connect to a jsp page using apache (on port 80), after a lot of time I
receive an 'Internal Server Error', apache receives the request, but
cannot connect with tomcat, tries it a few times, and finaly returns the
error.

Am I using the correct connector? how can I know if it is running ok?
anybody knows what is the problem??

Thank you all!!!!

Bye!

Marc



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message