tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tomcat Newbie" <tom...@allthatnet.com>
Subject Re: Virtual hosts with Apache 2.0.43 & Tomcat 4.1.12 & mod_jk2 on Linux
Date Fri, 01 Nov 2002 05:09:08 GMT
OK, just figured it out. Duh! I just had to add [uri:www.mydomain.tld/*]
entry in addition to an existing [uri:mydomain.tld/*]. Now it works. :-)

Ed

----- Original Message -----
From: "Tomcat Newbie" <tomcat@allthatnet.com>
To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, October 30, 2002 9:27 PM
Subject: Virtual hosts with Apache 2.0.43 & Tomcat 4.1.12 & mod_jk2 on Linux


> I can't seem to figure out why my setup behaves differently when I access
> the same host with and without 'www.'. I used to run Apache 1.3.x and
Tomcat
> 4.0.x, where my setup included aliases in Apache config file as well as
two
> virtual hosts in Tomcat (with 'www.' and without) for each domain. Not
sure
> if that was the way to do it, but it worked!
>
> My present setup, aside from upgraded software, has Aliases both in Apache
> and Tomcat config files, however such setup does not seem to help. Apache
> handles requests properly and forwards them to the same directory, however
> with 'www.' I get a directory listing, while without Tomcat picks up the
> request and processes it.
>
> What am I missing? Or do I have to setup two hosts for each domain again?
>
> Thanks,
>
> Ed


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message