tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Brown" <bro...@reflexe.fr>
Subject SOLVED: [TC4.0.4] "MAPPING configuration error for request URI" message in logs, but request processed okay
Date Wed, 18 Sep 2002 15:56:17 GMT

I had defined three servlets in web.xml

I called one, it worked, yet I saw the error message being logged (read my
original message, below).  It appeared due to a one-letter spelling mistake
in another servlet definition.

My mistake, but the error message wasn't too clear.

- Chris

----- Original Message -----
From: "Chris Brown" <brown2@reflexe.fr>
To: "tomcat-user" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, September 18, 2002 5:16 PM
Subject: [TC4.0.4] "MAPPING configuration error for request URI" message in
logs, but request processed okay


>
> Hello,
>
> I've seen the following message appear in my logs (Tomcat's main servlet
> log):
>
> StandardHost[localhost]: MAPPING configuration error for request URI
>
> I'm testing stuff on localhost (I'm the only user, and I'm trying one
> message at a time), and this error is reported, yet nothing seems to be
> going wrong.  Am I missing something that I should be correcting?
>
> Thanks
> - Chris
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>
>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message