tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Turner, John" <JTur...@AAS.com>
Subject RE: BAD packet - Apache 2.0.39 + mod_jk (or mod_webapp) on linux
Date Tue, 20 Aug 2002 12:15:18 GMT

I notice you mentioned that you had copied the JAR files to
CATALINA_HOME/common after building the connector.  This is one area that
confuses me about connecting apache to tomcat with mod_jk.  The docs I read
told me to build those JARs, but I don't have them anywhere in my
CATALINA_HOME tree, I left them in the source-build directory.  As far as I
can tell, they aren't needed.

This might be the problem, or, if it isn't, did you find a resource
someplace that explained what the JAR files are for, where they should go,
and why?  I didn't find one, and would be interested in reading it.

My memory is hazy, too, but it seems to me that apache 2.x requires mod_jk2,
not mod_jk.  If I have a chance today I will build 2.0.39 from source and
see if it works instead of 1.3.26 in my currently-working
apache+tomcat+mod_jk environment.

John Turner
jturner@NOSPAM.aas.com


-----Original Message-----
From: Mathew Pole [mailto:Mathew.Pole@clipsal.com.au]
Sent: Tuesday, August 20, 2002 3:28 AM
To: 'tomcat-user@jakarta.apache.org'
Subject: BAD packet - Apache 2.0.39 + mod_jk (or mod_webapp) on linux


Hi ,

At first glance the following combination sounded like a great idea
(especially as I had success with this on windows 2000):
tomcat 4.0.4 
tomcat connectors 4.0.4 
apache 2.0.39 
linux (gentoo 1.2 distribution)
In reality it has proved very challenging. I've tried the following:

Following instructions provided by John Turner in
http://www.johnturner.com/howto/apache-tomcat-howto.html, I came across a
couple of issues which I resolved by 
failed trying to build the mod_jk.so, but after setting apache13.home to a
bogus location and running ant native it appears to have worked 
copied jk/build/lib/mod_jk.so apache2/modules 
copied jk/build/lib/*.jar to tomcat/common 
updated apache.conf file as suggested 
updated server.xml as suggested, with addition of
modJk="/usr/local/apache2/modules/mod_jk.so" in the listener definition
Currently, in the tomcat/logs/catalina.out file the following text is
appearing (note the string after In : : [ changes, but 4/843 remains
constant):

   BAD packet 256
   In: : [B@3e58d4 4/843

followed by what appears to be some hex output of mainly 00s.

My suspicion is that this error is caused by one of:
mod_jk.so being compiled incorrectly 
connector jar files being compiled incorrectly or being in the wrong place 
incorrect configuration
I've also attached logs & configuration files to this email. Hopefully this
is enough information for someone to help me.

In addition to this I looked at the instructions in
http://wass.homelinux.net/howtos/Jakarta_How-To.shtml, but the
mod-jk-303-ap20.so doesn't work with apache 2.0.39.



Regards,
   Mathew
--
Mathew Pole 
Web Architect, Gerard Industries
email: mathew.pole@clipsal.com.au
phone: 08 8269 0511 ext 313, fax: 08 8340 1212, mobile: 0403 164 617

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message