tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From steve Burrus <burr...@swbell.net>
Subject Re: Apache + Tomcat sometimes pegs CPU
Date Fri, 02 Aug 2002 18:44:25 GMT
Hello there, I need the file--mod_jk.dll--to be able to smoothly "connect" the
Tomcat 4.0.* Server with the Apache HTTP Server!!! Does anyone out there have the
download link to access and then install this file WHICH I STILL DON'T HAVE! I am
getting sick and tired of seeing other members of the tomcat users newsgroup
referring to this file, but I still do not have access to it!!!
*************************************************************************************

Jeff Larsen wrote:

> Thanks, I figured that I wasn't the first one to see
> this. Is my current mod_jk going to need upgrading also?
>
> Jeff
>
> ----- Original Message -----
> From: "Tim Funk" <funkman@joedog.org>
> To: "Tomcat Users List" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Friday, August 02, 2002 12:28 PM
> Subject: Re: Apache + Tomcat sometimes pegs CPU
>
> > Upgrade to 4.0.4. Earlier (4.0.X) versions have a problems with POST
> > requests when the browser terminates before sending enough data.
> This
> > caused an infinite loop between apache and tomcat.
> >
> > Here is the simple way to reproduce, (and watch your cpu go way up):
> > ------------------------------------
> > % telnet webserver 80
> > POST /somepage.jsp HTTP/1.1
> > Host: webserver:80
> > Connection: Close
> > Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
> > Content-Length: 200
> > PutStuff here and kill telnet session before 200 chars
> > ------------------------------------
> >
> > -Tim
> >
> > Jeff Larsen wrote:
> > > I forgot to mention... Even when the CPU is pegged,
> > > the site functions normally.
> > >
> > > Jeff
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Jeff Larsen" <larsen@qec.com>
> > > To: "tomcat-user" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
> > > Sent: Friday, August 02, 2002 12:02 PM
> > > Subject: Apache + Tomcat sometimes pegs CPU
> > >
> > >
> > >
> > >>I'm running Apache 1.3.23/Tomcat 4.0.3 (jdk1.3.1)
> > >>on Solaris 7 connected with mod_jk. Sometimes I
> > >>I find that the CPU on the web server box is pegged
> > >>at 100%. It's a dedicated server and I am bouncing
> > >>Apache and Tomcat once a week to help alleviate the
> > >>problem. If I didn't restart every week, it would just
> > >>be a matter of time before things spiraled out of
> > >>control again.
> > >>
> > >>The processes that are responsible are java (Tomcat)
> > >>and libhttpd.ep (Apache, with --enable-rule=SHARED_CORE)
> > >>each with about 50% of the CPU.
> > >>
> > >>If I bounce Tomcat, no change. If I bounce Apache,
> > >>it returns to normal (low) CPU usage. I have Apache
> > >>running on other machines without Tomcat and this
> > >>does not happen.
> > >>
> > >>So it's got to be a mod_jk thing. There are no log
> > >>messages of any significance. Any ideas on how to
> > >>fix it?
> > >>
> > >>Thanks,
> > >>
> > >>Jeff
> > >>
> > >>
> > >>
> > >>--
> > >>To unsubscribe, e-mail:
> > >
> > > <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > >
> > >>For additional commands, e-mail:
> > >
> > > <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > To unsubscribe, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > > For additional commands, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > To unsubscribe, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands, e-mail:
> <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> >
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message