tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sean Kelly <s...@lists.randomfx.net>
Subject Tomcat 4.0.{3,4} not starting
Date Sun, 30 Jun 2002 00:37:33 GMT
Hi,

	I am having problems starting Tomcat on my machine.

	I have tried both 4.0.3 and 4.0.4 binary installations (setting
CATALINA_HOME appropriately) without success.  Here is what I see in
either case:

root@box1:/usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/bin# ./startup.sh
Using CATALINA_BASE:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4
Using CATALINA_HOME:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/temp
Using JAVA_HOME:       /usr/local/jdk1.3.1_03
root@box1:/usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/bin#

but no ports open up and ps shows no new process running.

	In an attempt to do some debugging I also tried:

root@box1:/usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/bin# ./catalina.sh run
Using CATALINA_BASE:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4
Using CATALINA_HOME:   /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4
Using CATALINA_TMPDIR: /usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/temp
Using JAVA_HOME:       /usr/local/jdk1.3.1_03
Segmentation fault
root@box1:/usr/local/jakarta-tomcat-4.0.4/bin#

	Reading README.TXT and RUNNING.TXT there seems to be nothing
difficult with getting a binary installation up and running so what
problem have I come up against?

	Some details from my system:

		Slackware Linux 8 based system
		Kernel 2.2.21 + SMP (Dual P-III 1Ghz)
		Sun Java SDK 1.3.1_03 (with JAVA_HOME set correctly)

	Could someone offer advice?  I saw nothing relevant in the
archives so please point me to the message(s) if I missed it/them.

	Regards,

--
Sean Kelly


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message