tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexis Michelle Goldstein <amg2...@columbia.edu>
Subject Re: Installing/Configuring Tomcat 3.3.1
Date Sun, 02 Jun 2002 00:49:40 GMT
I got it, thanks so much!

Regards,

Alexis


On Sat, 1 Jun 2002, Phillip Morelock wrote:

> > SET JAVA_HOME=C:\JDK1.3.1_03
>
> also:
> SET TOMCAT_HOME=C:\Where\You\Put\Tomcat
>
> and to make it not "flash away quickly" I think you can start tomcat
> differently.
>
> you probably do
> startup.bat
> or
> startup
>
> try
> tomcat.bat start
>
> instead i think (could be wrong, don't have windows).
>
> fillup
>
>
> On 6/1/02 5:18 PM, "Alexis Michelle Goldstein" <amg2006@columbia.edu> wrote:
>
> > Dear all,
> >
> > I am at my wit's end trying to configure Tomcat on my laptop.
> >
> > I've tried tomcat 3.3.1, Tomcat 4.0.3 and now 4.0.1 to no avail, each with
> > their own problems.  The closest I've gotten is with 3.3.1, so I'm trying
> > that again.  Previously, I'd been able to get the Tomcat server up and
> > running, and my only problem was with my java comiler.  I (unreasonably)
> > decided to start all over again with another version (the one my book
> > walked me through).  Now I can't even start the server.  It begins for a
> > few secods (in anoher msdos window that says "JAVA") and then shuts
> > down almost immediately.  I can just barely read something that
> > flashes across that appears to be "exception in 'main'"
> > or some kind of exception.
> >
> >
> > I've been following instructions first at:
> > http://archive.coreservlets.com/Using-Tomcat-3.2.html or
> > http://www.moreservlets.com/Using-Tomcat-4.html
> >
> > now I'm using
> > http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-3.3-doc/tomcat-ug.html
> >
> > I've changed my memory settings to 4096, but still when I run startup,
> > the new window opens up only for a few seconds before shutting down again.
> >
> > I also modified config.sys as follows
> > SHELL=C:\COMMAND.COM /E:4096 /P
> >
> > I am using windows 98, have set autoexec.bat to read:
> > SET JAVA_HOME=C:\JDK1.3.1_03
> >
> > and I appended my PATH to inlcude the last bit, as mcafee
> > already has a PATH setting in my autoexec.bat:
> >
> > SET PATH=%PATH%;C:\PROGRA~1\NETWOR~1\MCAFEE~1;C:\JDK1.3.1_03\BIN
> >
> > Obviously I have no clue what I'm doing so I'm just trying to follow
> > instructions.  Are there settings I may have set for my attempts at
> > installing previous version that need to be changed? I'm really at a loss
> > and would appreciate any suggestions as to other user guides online or if
> > anyone has any insights.
> >
> > Thanks,
> >
> > Alexis
> >
> >
> > --
> > To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
> >
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message