tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shapira, Yoav" <Yoav.Shap...@mpi.com>
Subject RE: <load-on-startup> tag problem
Date Tue, 04 Jun 2002 13:00:50 GMT
Howdy,
A bit more info would be nice.  Specifically, do you get any errors
parsing your web.xml?  Is there anything in your context log or the
general tomcat logs regarding not being able to find a class required by
one of the servlets below?

Yoav Shapira
Millennium ChemInformatics


>-----Original Message-----
>From: Patrick.Pierra@linedata.com [mailto:Patrick.Pierra@linedata.com]
>Sent: Tuesday, June 04, 2002 4:17 AM
>To: tomcat-user@jakarta.apache.org
>Subject: <load-on-startup> tag problem
>
>hello,
>
>i try to run 2 servlets on the starting of tomcat 4.0.3.
>i use this portion of xml code in my web.xml file :
>
><servlet>
><servlet-name>OdataJDOinitializer</servlet-name>
><servlet-class>lds.odata.web.servlets.OdataJDOinitializer</servlet-clas
s>
><load-on-startup>1</load-on-startup>
>  </servlet>
><servlet>
><servlet-name>OdataJDBCinitializer</servlet-name>
><servlet-class>lds.odata.web.servlets.OdataJDBCinitializer</servlet-cla
ss>
><load-on-startup>2</load-on-startup>
>  </servlet>
>
>i don't understand why but just the servlet calling
OdataJDBCinitializer is
>launch.
>
>is someone could help me ?
>
>Patrick PIERRA
>Linedata Services Luxembourg
>00 352 29 56 65 282
>patrick.pierra@linedata.com
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-
>unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-
>help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message