tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carlos Ferreira <ferre...@gilem.com>
Subject Re: Configuration problems: mod_webapp with Tomcat 4.0.3 and Apache 2.0.35
Date Tue, 18 Jun 2002 16:49:06 GMT
because the Tomcat-Apache Service listens on port 8008 ( see your 
server.xml, at the end )


best regards

carlos ferreira



Jeffrey Bonevich wrote:

> Why would I do that when Tomcat is listening on 8080?
>
> Actually did a little more research and there is already a bug 
> registered that covers this issue.
>
> http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4042
>
> Looks as though there has been no action on this one for a while, and 
> now it is very pertinent as the Port directive no longer exists for 
> Apache 2.
>
> jeff
>
> Jay Gardner wrote:
>
>> Try localhost:8008 instead
>>
>> --Jay Gardner
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Jeffrey Bonevich [mailto:bonevich@telocity.com]
>> Sent: Thursday, April 18, 2002 5:57 PM
>> To: tomcat-user@jakarta.apache.org
>> Subject: Configuration problems: mod_webapp with Tomcat 4.0.3 and Apache
>> 2.0.35
>>
>> Ok, on to the next set of "issues"!  Finally got mod_webapp compiled
>> properly and installed in Apache 2 (configtest returns Syntax Ok).  Then
>> I add the VirtualHost section:
>>
>> NameVirtualHost 65.186.165.33
>> <VirtualHost 65.186.165.33>
>>      ServerName tomcat.bonevich.com
>>      DocumentRoot /usr/local/tomcat/webapps/
>>      WebAppConnection warpConnection warp localhost:8080
>>      WebAppDeploy examples warpConnection /examples
>> </VirtualHost>
>>
>> ...and when I do another configtest I get errors:
>> [root@strider apache2]# bin/apachectl configtest
>> Syntax error on line 995 of /usr/local/apache2/conf/httpd.conf:
>> Invalid port number (p<1) No "Port" statement found
>>
>> Line 995 is the WebAppDeploy directive.  Is this mod_webapp looking for
>> the (now depracated) Port statement in the main body of the config?  If
>> so, time to update code.  If not, what am I missing?  (As a side note,
>> tried the VirtualHost directives with 127.0.0.1, with :80 appended, and
>> with just *; same error each time.)
>>
>> jeff
>>
>>
>> -- 
>> Jeffrey Bonevich
>> Ann Arbor, Michigan
>> bonevich@telocity.com
>> http://www.bonevich.com
>>
>> Hwæt! Wë Gär-Dena   in geär-dagum,
>> peod-cyninga,       prym gefrünon,
>> hü ða aepelingas   ellen fremedon!
>>
>>
>> -- 
>> To unsubscribe:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>> For additional commands: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>
>> Troubles with the list: <mailto:tomcat-user-owner@jakarta.apache.org>
>>
>>
>>
>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message