tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Vanderveer <ma...@boxerlearning.com>
Subject Re: war file "deploys" but can't reach any urls
Date Fri, 21 Jun 2002 15:26:20 GMT
On Thu, 2002-06-20 at 16:00, Koes, Derrick wrote:
>  
> 
>  
> 
> I dropped my war file in the webapps directory in a tomcat 4.0.4
> install.
> 
> I started tomcat, and a directory is created with the contents of my war
> file.
> 
> However, I cannot hit the expected url with any success.  I always get a
> 404
> error.
> 
> Can anyone help?
> 
>  
> 
> Thanks.
> 

Hi,

We have the same problem.  I have found when you deploy a new war file,
you must restart tomcat twice.  The first time it unpacks the war file
but it takes a second restart to run the webapp.  I believe this is
related to this bug:
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=4829

Matt
-- 
-------------------------------------------------------------------
Matt Vanderveer	                mattv@boxerlearning.com
Systems Administrator           Tel: 434.817.5900 ext. 5957
Boxer Learning, Inc.            Fax: 434.817.0494
200 E. Main St.	                www.boxerlearning.com
Charlottesville, VA 22902       www.boxermath.com
-------------------------------------------------------------------


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message