tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "phani" <ph...@vqindia.com>
Subject Re: Configureing SSL for Tomcat 4.0
Date Mon, 17 Jun 2002 10:07:23 GMT
Hi Donie,

 Thanks for the help.

I changed the Factory attributes.
 keystoreFile="C:\windows"
 keystorePass="changeit"

Now i am able to run the tomcat.

But when i try to acces the home page https://localhost:8443/
i am getting page cannot be displayed
when i try to acces through id https://192.168.1.110:8443/
i am getting a blank page.... nothing is displayed.

As per the bellow doc it is saying that try: https://localhost:8443
and you should see the usual Tomcat splash page (unless you have modified
the ROOT web application)

doc: url
http://jakarta.apache.org/tomcat/tomcat-4.0-doc/ssl-howto.html#Edit%20the%20
Tomcat%20Configuration%20File

What is the problem?... the tomcat is running fine and no error are
displayed

Thanks for the help in advace.

phani

----- Original Message -----
From: Donie Kelly <donie.kelly@tecnomen.ie>
To: 'Tomcat Users List' <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, June 17, 2002 3:07 PM
Subject: RE: Configureing SSL for Tomcat 4.0


> Hi phani
>
> To run tomcat so that you can see the errors. Type 'catalina run'
>
> I think the password is wrong. I think the default is "changit". I could
be
> wrong. The error message should tell you.
>
> Use the following example if your password is different. Note that you can
> specify the location of the keystore. Better to tell it exactly where it
is
> in my opinion...
>
> <Connector className="org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector"
> port="443" minProcessors="5" maxProcessors="75"
> enableLookups="true"
> acceptCount="10" scheme="https" secure="true"
> allowChunking="false" >
> <Factory
> className="org.apache.catalina.net.SSLServerSocketFactory"
> clientAuth="false" protocol="TLS"
> keystoreFile="c:\tomcat4.0\.keystore"
> keystorePass="changit" />
> </Connector>
>
> Give us the error output if you're having more troubles...
> Donie
>
>
> -----Original Message-----
> From: phani [mailto:phani@vqindia.com]
> Sent: June 17, 2002 10:31
> To: tomcat-user
> Subject: Configureing SSL for Tomcat 4.0
>
>
> hi,
>
>   I am trying to configure tomcat4.0 for standalone mode but no luck.When
i
> try to run tomcat the window pops up and closes.I am unable to see the
error
> messages.
>
> My environmet is : win 98; jdk1.4, tomcat4.0
>
> I followed the bellow steps to configure the tomcat.
>
> created a certificate using the bellow command
>
> c:\keytool -genkey -alias tomcat -keyalg RSA
>
> and i gave the password  changeit  .The certificate is generated on my
user
> home dir c:\windows
>
> Now i removed the comments for Connector in server.xml
>
> <Connector className="org.apache.catalina.connector.http.HttpConnector"
>                port="8443" minProcessors="5" maxProcessors="75"
>                enableLookups="true"
>         acceptCount="10" debug="0" scheme="https" secure="true">
>       <Factory className="org.apache.catalina.net.SSLServerSocketFactory"
>                clientAuth="false" protocol="TLS"/>
>     </Connector>
>
> But i am getting the above said error.
>
> Can some one guide me where i went wrong....
>
> Thanks for any help
> phani
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message