tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Halil AKINCI" <haki...@ktu.edu.tr>
Subject Re: application deployment
Date Fri, 21 Jun 2002 14:05:39 GMT
Ahh.. I wrote wrong! I created it in web-inf directory.


----- Original Message -----
From: "Anoop Kumar V" <akumarv@sapient.com>
To: "'Tomcat Users List'" <tomcat-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, June 21, 2002 5:00 PM
Subject: RE: application deployment


> u said u created ur web.xml.. but u need to place it in web-inf directory
> and not in th e Vt folder.
> This shd work.
>
> regds,
> anoop
>
> -----Original Message-----
> From: Halil AKINCI [mailto:hakinci@ktu.edu.tr]
> Sent: Friday, June 21, 2002 7:20 PM
> To: Tomcat Users List; jakarta-tomcat yahoo groups
> Subject: application deployment
>
>
> Hi,
>
> This is mine work environment;
>
> CPU: Intel Pentium II 400 MHz
> OS: Windows 98
> Container: Apache tomcat 4.0
> Java environment: jdk1.3
>
> First I created a directory (called "Vt") into the tomcat's webapps
> directory, than wrote my servlet and compiled it
> (webapps>Vt>web-inf>classes>VTServlet.java). I created my web.xml file
> (webapps>Vt). Afterwards, I created ServletContext. To do this I added
> following code line into the server.xml file:
>
> <Context path="/Vt" docBase="Vt" debug="0" reloadable="true"/>
>
> To start my application I wrote following URL
>
> http://localhost:8080/Vt/servlet/VTServlet but I receive an error message
("
> Page not found") each time.
>
> Can anyone help me? How can I run my application?
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message