tomcat-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Avery Buffington <avery.buffing...@fxfn.com>
Subject RE: Linux - high cpu usage/seg faults
Date Thu, 23 May 2002 22:38:55 GMT

have you tried the latest 1.3.1 sdk from ibm (www.ibm.com/java)?  The build
date on the latest is 4-10-2002 so if you installed the current sdk from the
redhat disk then you've may have an older version.  I've had some wierd
problems that I chased around and around and finally an sdk upgrade seemed
to do the trick.  


-----Original Message-----
From: Joakim Ryden [mailto:jo@our-own.net]
Sent: Thursday, May 23, 2002 5:10 PM
To: tomcat-user@jakarta.apache.org
Subject: Linux - high cpu usage/seg faults


Hey guys - 

I just installed tomcat 4.0.3 on two identical (software wise) spanking new
servers. One is working a treat and the other is completely hosed. :(

I'm using the IBMJava2-131 jdk on both machines - the one machine having
problems is an SMP machine. They are both running RedHat 7.2 - the only file
touched after the rpm installation is /etc/tomcat4/tomcat4.conf to set up
the correct paths. Starting up tomcat gives no errors in any logs but CPU
usage immediately runs high - stays in the mid-upper 20's. Attaching strace
to any of the running java processes shows a constant stream of:

--- SIGSEGV (Segmentation fault) ---

So I go to stop tomcat. Shut down script says OK but the processes don't go
away although the catalina logs say otherwise. I'm not sure what else to
look for? Can anyone point me in some sort of direction?

Many thanks!

--Jo


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:tomcat-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:tomcat-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message